Hoe kom ik in mijn programma?

Je hebt je via de mail van wordpress/ Trainingslab jouw gebruikersnaam en een vooraf ingesteld wachtwoord toegestuurd gekregen. Jouw gebruikersnaam staat dus in de mail en die heb je in te voeren als je klikt op de link.

Druk op de link in de mail en dan krijg je dit scherm met het verzoek om jouw wachtwoord te veranderen. Er staat al een opgegeven wachtwoord naast het oogje ingevoerd. Dit heb je te wijzigen.

Dit wachtwoord staat in 12 tekens voorgetypt en kun je nu gelijk wijzigen in een persoonlijk wachtwoord en opslaan zodat je altijd makkelijk toegang hebt tot de online leeromgeving. Het hoeft niet 12 tekens te zijn, dan klik je gewoon op bevestig zwak / gemiddeld wachtwoord en wachtwoord opnieuw instellen. Zie onderstaand scherm:

Dan klik je inloggen en dan kom je in het programma o;p www.trainingslab.nl

RECHTS BOVENIN de site van Trainingslab, de online leeromgeving van dit programma staat nu jou profiel met naam, dit kun je later nog personaliseren met een eigen foto. Wanneer je hier naar toe gaat kun je naar beneden scrollen naar programma’s. Daar staat jouw programma voor je klaar.

Zie onderstaande foto:

Vervolgens kun je jouw eigen profielfoto aanpassen en achtergrondfoto, zodat het jouw eigen gepersonaliseerde leeromgeving wordt.

Je kunt gelijk starten met de introductie en daarna de eerste les. De volgende lessen gaan daarna steeds na 1 week voor je open. Mocht je sneller willen gaan, dan kan dat natuurlijk altijd, Laat me dat dan even weten. Langzamer mag natuurlijk ook! De lesstof blijft beschikbaar voor je.

Ik wens je heel veel leerplezier, inspiratie en vooral beweging naar jouw eigen persoonlijke uitdaging.

Groet, Mireille Verhoef